BeTheBestYouCanBe

my dreams and my daily realities

 

Cu mare drag pentru o prietena
     media: 5.00 din 4 voturi

Te-am cunoscut cu 6 ani in urma...eram amandoua parca speriate, oricum obosite de invatat si de momente care nu se mai concretizau, doar asteptarea ne era prietena pe atunci.
Cineva a facut sa ne vorbim, sa ne intrebam, sa intram in discutie...de atunci ne-am consultat cu diverse ocazii, cursuri scrise una de la alta, nelamuriri lamurite impreuna, intrebari la care am gasit raspuns...siruri de lacrimi cand dadeam prea tare cu capul de realitatea cruda, insa cu grija fara ca din prea multa graba mintile noastre puresa se pateze de vesnicul noroi al vietii asteia...Insa am trecut cu bine, chiar daca in lacrimi...dar am simtit cu adevarat zbaterile acestei treceri de la un an la altul...Acum un an ai fost tu langa mine cand am spus DA, acum am fost eu langa tine cand hotarata si convinsa de fericita alegere ai rostit cuvantul magic in fata oamneilor...M-am bucurat sa-mi simt inima tremurand de emotie...freziile ascultau mirate, imprastiind parfum in juru-ti, rochia dansa in bataia vantului, iar gandul tau zburda vesel prin aerul varatec al vremii...totul a fost unic, perfect si ideal, 2 copii minunati ce si-au unit viata odata pentru totdeauna.
Vreau sa ramai la fel de vesela, serioasa cand trebuie, copila mereu si vesnic iubitoare, sa fii acelasi om integru, onest si cu valori de care am dat cu 6 ani in urma pe culoarele facultatii...alaturi de altii care nu stiau ce-i cu ei.
In ochii tai sa pluteasca speranta, adevarul si increderea...viata sa nu te doboare cu nedreptatile ei. In tine e raspunsul la orice problema, ajutorul vine de la Dumnezeu prin cel care ti l-ai ales alaturi pentru vesnicie....
Sa stii ca ma gandesc la tine de nenumarate ori si acum...acum imi vin lacrimi ... sa fii cuminte si de acum inainte....
Multumesc pentru toata prietenia ta...
Cu drag pentru Delia!ComentariiComentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile
 
 
 
Powered by www.ablog.ro
Termeni si Conditii de Utilizare