BeTheBestYouCanBe

my dreams and my daily realities

1 Iulie 2009
     media: 5.00 din 4 voturi

O zi ca oricare alta, fara chef de viata si mult praf pentru cei mai multi...pentru mine e sclipirea diminetii de vara cand am zarit lumina intaia oara...e ziua in care cineva a suferit cumplit casa ma poata tine in palme, e momentul in care Dumnezeu a spus "Indeajuns ai stat aici sus, e timpul sa razbesti in lumea de jos"...
Si ce daca a mai trecut un an...a trecut o zi de fapt, cateva ore, sau o clipa chiar...e felul in care privesc tot ce ma inconjoara...azi e mai curat, mai clar mai lin, mai plin de viata. Azi verdele-i mai crus, soarele mai tare, norii fug si vantul zboara...e ziua mea si numai eu pot sti ce simt acum...
Iti multumesc mama pentru ca mi-ai dat viata, iti multumesc tata ca ai participat...
Iti multumesc sotule ca esti langa mine mereu si ma iubesti enorm...
Ii multumesc lui Dumnezeu ca mi-a dat sansa sa las aceasta lume mai buna decat am gasit-o...
Multumesc LUME, iti datorez totul, pentru ca tu erai aici deja cand eu am venit...
La multi ani suflet de copil si OM-ule mare ce ai devenit!

Comentarii

Numele tau:   (obligatoriu)

URL:

Email:   (obligatoriu, ascuns)

Antispam:

Mesajul tau
Tagurile HTML nu sunt permise in textul comentariului

Vreau notificare prin email la noile comentarii
:):(:d:">:((:d|:x8-|/:):o:-?:-":-w;)[-(:)>-#:-s(~~)**==*-:)o:-)3:-o:(|):)):-??:-ss<):)<:-p=:)>:d<@};-[-o<^:)^#-o$-)%%-%-((%)(*)(:|8->8-x8-}:)]:-$:-&:*:-\:-<:>:-@:-b:-j:-l:p:-s:-c:-h:-t:|:o):@):^o;));;)=((=))=d>=p~>-)>:)>:/>:p@-)b-(b-)|-)l-)o-+o->o=>x([-x~:>~o)~X(=; mai multe