BeTheBestYouCanBe

my dreams and my daily realities

 

Mii de lumini si-o inima goala ... rabdare, iubire si suflet curat
     media: 5.00 din 6 voturi

Sunt oameni pentru care Craciunul e decat un maldar de lumini, o mie de culori si freamat de cadouri ... imbulzeala, agitatie, miros de mancare ... si-o inima goala ... si altii, pentru care am hotarat sa scriu astazi sunt cei care vad dincolo de acest strat efemer al umanului!
Mi-e mintea la cei care-si amintesc de Craciun de parintii lor pe care nu i-au cunoscut niciodata :( ... cei care au in inima dragoste si caldura, lumina si visare ... cei care mai cred in bunatate, curaj, dreptate si poate Mos Craciun! cei pentru care adevarata traire inseamna soapte ce intaresc un suflet zbuciumat de teroarea zilei de maine, oameni cu suflet de copil, rabdatori si pasnici, cu ochi blanzi si suflet cald, oameni de care iti place sa te apropii, oameni de incredere, oameni care te sustin cu totul, oameni care fac orice pentru tine ...
si totusi ... ei sufera mai mult, ei rabda cel mai tare, acesti oameni gusta amarul vietii zilnic ... si ce-i si mai interesant nu se lasa niciodata, pentru ca daca ar face acest lucru ar intra automat in categoria derizorie a celor ... "dintai", si nu s-ar potrivi cu felul lor "finut" de-a exista!
Nu fiti tristi chiar daca va doare, daca nu ati putea indura toate acestea sigur nu vi s-ar fi dat sa le indurati, insa voi sunteti puternici, sunteti cei pentru care merita sa vina dimineata dupa o noapte plina de intuneric, cei pentru care merita sa vina primavara dupa o iarna inghetata si uitata de soare, cei pentru care merita sa mai exise omenirea, pentru cei buni ... chiar daca sunteti atat de putini ...
Cu drag, pentru nasii nostri scumpi, oameni minunati ce merita ce-i mai bun si pe lumea aceasta si pe lumea cealalta!
Va iubim si va multmim ca sunteti atat de "curati" - un adevarat exemplu pentru noi!
Fie ca in Noul An Dumnezeu sa va aduca pace, liniste, impliniri si tot ceea ce are El mai bun pregatit pentru voi 3!

Tag-uri Technorati: , , , , , , ,Comentarii

Buna Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper - un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi acordăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta.whisper sau un e-mail, tot la asculta.whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

www.radiowhisper.com
Multumesc,
Cu stimă Vlad!
de vlad in data de 2011-01-22 13:26
Buna Vlad,
Multumesc frumos pentru comm inainte de toate!
Nici nu stiam de voi:)
Acum v-am pus in Winamp si va aud in casti:P
sunt la birou.
V-am adaugat si la mess.
astept mai multe detalii de la voi!
de puishol in data de 2011-02-01 15:09


Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile
 
 
 
Powered by www.ablog.ro
Termeni si Conditii de Utilizare