BeTheBestYouCanBe

my dreams and my daily realities

 

Eu ce fac pentru ceilalti?
     media: 3.67 din 3 voturi

Aceasta intrebare mi-a venit in minte in timp ce citeam statusul dragei mele nase "cine doreste sa ajute la constructia unei bisericute, cu materiale, cu obiecte bisericesti sau cu orice altceva sa ma contacteze" ... cuvinte intinse din suflet pe-o felie de ecran in 2011.
cine ar fi crezut ca acum cand suntem liberi a crede ce vrem, cand putem sa ne plimbam liberi prin toata lumea sufletul nostru se va transforma in "cel legat" ... inainte de '89 nu se dadea voie sa se construiaca biserici si oamenii ar fi vrut cu ardoare acest lucru ... acum cand suntem liberi sa le ridicam ... nu avem cu ce ...
Nasii mei sunt decat 2 inimi mari care vor sa lase-n urma lor aceasta lume un pic mai buna decat au gasit-o.
Nasul, Parintele Daniel Brisc este preot si nasa Gianina - profesoara de Limba si Literatura Romana. Doua persoane etraordinare care ar face orice pentru ceilalti ... chiar si asa piedicile sunt multe si ei au nevoie de ajutor cu constructia acestei bucati de rai din mijlocul localitatii Silindru, comuna Simian - jud. Bihor, aroape de Valea lui Mihai.
Daca crezi ca poti face ceva pentru ridicarea acestei bisericute contacteaza-i pe nasii mei:
Parintele Daniel Brisc, tel: 0752.936.056

Tag-uri Technorati: , , , , , , , , ,Comentarii

Le doresc din tot sufletul sa reuseasca, intr-o lume plina de piedici!
de Dorina Alina in data de 2011-04-20 15:24
Din pacate sunt foarte putini oameni care sunt dispusi sa faca ceva pentru ceilalti si nici eu nu pot spune ca sunt in afara acestui grup.
Un om deosebit care incearca sa ajute oamenii atat din punct de vedere spiritual cat si material (a infiintat Asociatia Ortodoxa Fratia detalii pe sfandrei.ro) este Preotul Nicolae de la Biserica Sf. Andrei Parva(Bucuresti). Din dorinta acestuia s-a creeat aplicatia pentru facebook http://apps.facebook.com/biblia-ortodoxa care te ajuta sa fii aproape de Dumnezeu si de Cuvantul Sfintei Scripturi.
de Asociatia Ortodoxa Fratia in data de 2011-04-20 18:05
Multumesc frumos pentru randur. sa speram ca se vor gasi o mana de oaeni cu suflet acre sa ajute la indeplinirea acestui deziderat!
multumim.
de iuliaflavia in data de 2011-04-21 10:04
Velichea Bianca
http://sustin.ro/bianca-velichea/ [-(
de VELICHEA BIANCA in data de 2011-05-02 09:35


Comentariile sunt interzise la blogurile neactualizate mai mult de 90 de zile
 
 
 
Powered by www.ablog.ro
Termeni si Conditii de Utilizare